opleidingen

Nagelstyling als beroep?

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in alles wat met beauty en nagelstyling te maken heeft?

Fantaseer je al een tijdje over een carrière in de beauty branche?

Dan is nagelstyling misschien wel wat voor jou!

Nagelstyling is een vrij en zeer toegankelijk beroep.

Bij NAIL PLAZA helpen wij jou ontdekken of nagelstyling iets voor jou is. Onze opleidingen zijn praktijkgericht, laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk. De cursussen zijn onderverdeeld in de modules Basic, Advanced en Allround. Stap voor stap brengen wij jou, in korte tijd de basisvaardigheden bij, die nodig zijn voor het professioneel uitoefenen van dit vak. Na afronding van een Basis Module (gel/acryl) kun je ervoor kiezen je verder te specialiseren met een opleiding voor Gevorderden (gel/acryl). De Allround Module is onze meest complete opleiding.

Door het volgen van een vakopleiding bij NAIL PLAZA leer je alles over nagels en nagelverzorging. Je leert op professionele wijze nagelverlengingen aan te brengen met de verschillende systemen (gel, acryl). Je leert niet alleen het verschil tussen de diverse producten, maar ook hoe je veilig en verantwoord met deze producten moet werken. 

Bij elke module zit een cursuspakket en een werkmaterialenpakket, met voldoende professionele producten van ons eigen merk DYNAMIC NAIL SYSTEMS om tijdens de opleiding te gebruiken. Na aanschaf van de pakketten, neem je ze mee naar huis en kun je ze ook gebruiken bij jouw huiswerk opdrachten.

NIEUW EXTRA VOORDEEL!!

Je kunt er nu ook voor kiezen een cursus te volgen zonder een producten en werkmaterialen pakket aan te schaffen. Wij brengen dan een klein bedrag van €20,00 (per les) voor de verbruikskosten in rekening en kun je tijdens de les met onze producten werken.  

Al onze lessen worden gegeven door gediplomeerde en ervaren docenten. Bij NAIL PLAZA werken wij met kleine groepen (maximaal 6 deelnemers), zodat iedereen verzekerd is van voldoende aandacht. Alle cursussen bevatten een gedeelte theorie, waarin onderwerpen worden behandeld zoals, hygiëne, anatomie van de hand en de nagels en worden een aantal nagelziekten behandeld.

NAIL PLAZA heeft een BTW-vrijstelling. Dat betekent dat je géén 21% BTW verschuldigd bent over het lesgeld.

Neem vandaag nog het besluit en maak kennis met dit leuke beroep

Cursus Aanbod

NAIL PLAZA is onder andere ook een opleidingsinstituut. Wij leiden je op tot professioneel nagelstyliste, al naar gelang jouw persoonlijke wensen.

Ben je geïnteresseerd in het leren van de basis beginselen van het beroep, dan kun je voor één van de BASIS modules kiezen. Wil je na het volgen van een BASIS module jouw kennis verder uitbreiden, dan kun je verder met één of meer van de ADVANCED modules.
Iedere module is afzonderlijk van elkaar te volgen. Je hebt géén vooropleiding nodig voor het volgen van een cursus.

Maak een keuze uit één van de volgende opleidingen:

Cursus informatie

Voor het volgen van een cursus/opleiding bij NAIL PLAZA is géén vooropleiding vereist. Ons opleidingsprogramma is zó samengesteld dat iedereen (vanaf 18 jaar) met een nagelopleiding kan beginnen.  

 De lesdagen zijn zowel overdag als ’s avonds te volgen.

De dagen en tijden van de opleidingen zijn:

 • Dagopleiding: maandag en dinsdag 09:30 – 13:30 uur.
 • Avondopleiding: maandag en dinsdag van 19:00 – 22:00 uur.

Je hebt één keer per week, op een vaste dag, les. De cursuslocatie is in Dedemsvaart.

Bij verhindering, dien je ons hiervan tenminste twee (2) werkdagen van tevoren in kennis te stellen. 

 Alle cursussen bevatten een theorie- en een praktijkdeel. De lessen hebben een vaste opbouw. Je krijgt elke week huiswerk mee, zodat je de geleerde technieken op je gemak kunt oefenen. Aan het begin van elke les (met uitzondering van de eerste) wordt eerst het huiswerk van de vorige les besproken. Er wordt extra aandacht besteed aan eventuele vragen/uitdagingen die je tijdens het huiswerk tegenkwam. Daarna een stuk theorie van de nieuwe les, gevolgd door het praktijkgedeelte.

De studiebelasting per week (les + huiswerk) is ongeveer 5 – 8 uur, afhankelijk van de gekozen cursus.

 De cursussen zijn onderverdeeld in modules.

 • Basis Modules
 • Advanced Modules
 • Allround Module.

De basismodules zijn o.a. geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is en zich wil oriënteren op het vak nagelstyling. Je leert de basistechnieken voor het aanbrengen van Gel of Acryl nagelverlengingen met tips. 

Wil je echt als nagelstyliste aan de slag dan kies je voor de Advanced Module. Bij deze module gaan we dieper op de lesstof in en leer je o.a. werken met sjablonen,  repareren van nagels.

Voor degenen die er vol voor gaan en alle fijne kneepjes van het vak willen leren is de Allround Module het meest geschikt. Dit is een uitgebreid programma, waarin je alle aspecten en technieken leert, om als professional aan de slag te gaan.

Bij elke cursus horen één of meer cursuspakketten. De pakketten zijn onderverdeeld in een productenpakket en een werkmaterialenpakket. In het productenpakket zitten de professionele producten die je nodig hebt voor het maken van een kunstnagel (gel/acryl). In het werkmaterialenpakket zitten voornamelijk de gereedschappen, verbruiksproducten, (vijlen, enz.) die nodig zijn bij de voorbereiding en afwerking van de kunstnagels. De inhoud van de pakketten is ruim voldoende om de hele cursus mee af te kunnen ronden.

Gedurende de hele cursus heb je voor elke les een model nodig, tenzij anders vermeld. Tijdens het hele traject van je opleiding, vinden wij het belangrijk dat je op modellen leert werken tijdens de lessen. In de praktijk werk je namelijk
op echte klanten, waarvan de nagels  nooit hetzelfde
zijn. Regel dus voldoende modellen, die met je mee kunnen gaan. In sommige gevallen gaat een model 2x met je mee. Eén keer voor een nieuwe set en één keer voor het bijwerken van de uitgroei. Tijdens de eerste lesdag krijg je meer informatie over waar je op moet letten bij de keuze van je model. De keuze moet aansluiten op hetgeen op de lesdag behandeld zal worden.

Betalingen kun je overmaken, of voor aanvang van de eerste les, per pin op locatie voldoen. 

Het inschrijfgeld bedraagt € 75,00 en dient voorafgaand aan de start van de cursus te worden voldaan. De inschrijving is pas definitief nadat de aanbetaling is voldaan en ontvangen. Je ontvangt een bevestigingsmail. De aanbetaling is niet restitueerbaar 

Het inschrijfgeld wordt bij aanvang van de cursus, op het complete cursusbedrag in mindering gebracht. De aanbetaling dient tenminste vijf (5) dagen vóór aanvang van de cursus te worden voldaan.

Na aanmelding ontvang je per email alle betalings- en cursusinformatie.

Bij verhindering, dien je ons hiervan tenminste twee (2) werkdagen van tevoren in kennis te stellen. 

Elke cursusmodule worden afgesloten met een certificaat. Het is een praktijkgerichte opleiding die na afronding direct toepasbaar is. De groepen worden klein gehouden, waardoor je verzekerd bent van optimale aandacht. 

De diverse opleidingen en cursussen op nagelgebied worden verzorgd door vakbekwame docenten en door Laetitia Emanuels zelf. Laetitia is persoonlijk opgeleid door echte grootheden uit het vak, zoals Tom Holcomb (dé nagel legende), Tom Bachik, Alisha Romando,  Lorena Marquez, Lee Ann Smith en heeft intensieve trainingen gehad van o.a. Greg Salo van Young Nails  en Trang Nguyen van Odyssey Nail Systems.

Daar NAIL PLAZA hoge eisen aan haar producten stelt worden nieuwe producten zorgvuldig en kritisch door Laetitia en het team uitgetest voordat ze in het assortiment worden opgeno­men. NAIL PLAZA heeft uit dit assortiment de beste producten onder de naam Dynamic Nail Systems® voor u geselecteerd voor de opleidingen en cursussen.

Ook ná het volgen van een cursus helpen en ondersteunen wij onze (oud) cursisten bij het extra oefenen van bepaalde technieken, die je misschien nog niet voldoende beheerst, of  probleemgevallen met je doornemen die je in de praktijk ongetwijfeld zult tegenkomen, of tegenaan gelopen bent.

Door onze jarenlange praktijkervaring kan NAIL PLAZA je ook ná het volgen van een cursus helpen en bijstaan, met opfriscursussen en/of extra trainingsdagen. Ook dan neem je jouw eigen producten en  model mee en kun je onder het toeziend oog van een docent oefenen, tijdens een trainingsdag. (A.u.b. aanmelden). Voor alle nagelproblemen en/ of adviezen kunt u dagelijks bij NAIL PLAZA terecht. Wij zullen je zo goed mogelijk met raad en daad terzijde staan.

Waarom je voor Nail Plaza kiest?

 

Nog even de voordelen op een rijtje gezet als je voor NAIL PLAZA kiest: 

 • Er is voor het volgen van een opleiding géén vooropleiding nodig
 • Ons opleidingsprogramma is zo samengesteld dat er met elk niveau met een (vervolg-)opleiding kan beginnen
 • Alle modules bevatten een gedeelte theorie en een gedeelte praktijk
 • De modules worden afgesloten met een certificaat
 • Je volgt de opleiding in jouw eigen regio, dus kortere reistijden
 • Wij zijn gevestigd in het Noordoosten van Nederland
 • Het is een praktijkgerichte opleiding die na afronding direct toepasbaar is
 • De groepen worden klein gehouden, waardoor je verzekerd bent van optimale aandacht
 • De diverse opleidingen en cursussen op nagelgebied worden verzorgd door vakbekwame docenten
  

Omdat NAIL PLAZA hoge eisen aan haar producten stelt,

worden nieuwe producten eerst zorgvuldig en kritisch getest voordat ze in het assortiment worden opgeno­men

Het assortiment bestaat uit de beste producten onder de naam Dynamic Nail Systems®,

zorgvuldig geselecteerd voor gebruik tijdens de opleidingen en cursussen.