opleidingen

Nagelstyling als beroep?

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in alles wat met beauty en nagelstyling te maken heeft?

Fantaseer je al een tijdje over een carrière in de beauty branche?

Dan is nagelstyling misschien wel wat voor jou!

Nagelstyling is een vrij en zeer toegankelijk beroep.

Bij NAIL PLAZA helpen wij jou ontdekken of nagelstyling iets voor jou is. Onze opleidingen zijn praktijkgericht, laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk. De cursussen zijn onderverdeeld in de modules Basic, Advanced en Allround. Stap voor stap brengen wij jou, in korte tijd de basisvaardigheden bij, die nodig zijn voor het professioneel uitoefenen van dit vak. Na afronding van een Basis Module (gel/acryl) kun je ervoor kiezen je verder te specialiseren met een opleiding voor Gevorderden (gel/acryl). De Allround Module is onze meest complete opleiding.

Door het volgen van een vakopleiding bij NAIL PLAZA leer je alles over nagels en nagelverzorging. Je leert op professionele wijze nagelverlengingen aan te brengen met de verschillende systemen (gel, acryl). Je leert niet alleen het verschil tussen de diverse producten, maar ook hoe je veilig en verantwoord met deze producten moet werken. 

Neem vandaag nog het besluit en maak kennis met dit leuke beroep

Cursus Aanbod

NAIL PLAZA is onder andere ook een opleidingsinstituut. Wij leiden je op tot professioneel nagelstyliste, al naar gelang jouw persoonlijke wensen. Ben je geïnteresseerd in de basis beginselen van het beroep dan kies je voor de BASIS modules. 

Na het volgen van de BASIS modules kun je jouw kennis verder uitbreiden met de ADVANCED Modules. 

Iedere module is afzonderlijk van elkaar te volgen. Je hebt géén vooropleiding nodig.

 

Maak een keuze uit de volgende opleidingen:

Cursus informatie

Toelatingseisen Voor het volgen van een cursus is géén vooropleiding vereist. Ons opleidingsprogramma is zo samengesteld dat iedereen met een opleiding kan beginnen.   

Lesdagen De lesdagen zijn zowel overdag als ’s avonds te volgen. De tijden van de dagopleiding zijn: maandag en dinsdag 10:00 – 14:00 uur. De tijden van de avondopleiding maandag en dinsdag van 19:00 – 22:00 uur. Je hebt één keer per week op een vaste dag les. De cursuslocatie is in Dedemsvaart.

Huiswerk Alle cursussen bevatten een theorie- en een praktijkdeel. De lessen hebben een vaste opbouw. Je krijgt elke week huiswerk mee, zodat je de geleerde technieken op je gemak kunt oefenen. Aan het begin van elke les (met uitzondering van de eerste) wordt eerst het huiswerk van de vorige les besproken. Er wordt extra aandacht besteed aan eventuele vragen/uitdagingen die je tijdens het huiswerk tegenkwam. Daarna een stuk theorie van de nieuwe les, gevolgd door het praktijkgedeelte.

Cursus Modules De cursussen zijn onderverdeeld in modules. De Basis Modules, de Advanced Modules en de Allround Module. De basismodule is o.a. geschikt voor iedereen die zich wil oriënteren op het vak nagelstyling. Wil je echt als nagelstyliste aan de slag dan kies je voor de Advanced Module. Voor degenen die er vol voor gaan en alle fijne kneepjes van het vak willen leren om als pro aan de slag te gaan is de Allround Module het meest geschikt.

Cursus pakketten Bij elke cursus horen één of meer cursuspakketten. De pakketten zijn onderverdeeld in een productenpakket en een werkmaterialenpakket. In het productenpakket zitten de professionele producten die je nodig hebt voor het maken van een kunstnagel (gel/acryl). In het werkmaterialenpakket zitten voornamelijk de gereedschappen, verbruiksproducten, (vijlen, enz.) die nodig zijn bij de voorbereiding en afwerking van de kunstnagels. 

Modellen Gedurende de hele cursus heb je voor elke les heb je een model nodig, tenzij anders vermeld. Regel dus voldoende modellen, die met je mee kunnen gaan. In sommige gevallen gaat een model 2x met je mee. Eén keer voor een nieuwe set en één keer voor het bijwerken van de uitgroei. Tijdens de eerste les krijg je meer informatie betreffende de modellen.  

Betalingen Betalingen kun je overmaken, of voor aanvang van de cursus per pin op locatie voldoen. Het inschrijfgeld bedraagt € 150,00. Inschrijving is pas definitief nadat de aanbetaling is voldaan. 

Het inschrijfgeld wordt bij aanvang van de cursus, op het complete cursusbedrag in mindering gebracht. De aanbetaling dient tenminste vijf (5) dagen vóór aanvang van de cursus te worden voldaan. Bij verhindering, dien je ons hiervan tenminste twee (2) werkdagen van tevoren in kennis te stellen. Na aanmelding ontvang je per email alle betalings- en cursusinformatie. 

Examen Elke cursusmodule worden afgesloten met certificaat. Het is een praktijkgerichte opleiding die na afronding direct toepasbaar is. De groepen worden klein gehouden, waardoor je verzekerd bent van optimale aandacht. 

De diverse opleidingen en cursussen op nagelgebied worden verzorgd door vakbekwame docenten en door Laetitia Emanuels zelf. Daar NAIL PLAZA hoge eisen aan haar producten stelt worden nieuwe producten zorgvuldig en kritisch door Laetitia en het team uitgetest voordat ze in het assortiment worden opgeno­men. 

NAIL PLAZA heeft uit dit assortiment de beste producten onder de naam Dynamic Nail Systems® voor u geselecteerd voor de opleidingen en cursussen.

Geslaagd!…en nu? Door onze jarenlange praktijkervaring kan NAIL PLAZA je ook ná het volgen van een cursus helpen bij het extra oefenen van bepaalde technieken, die je misschien nog niet voldoende beheerst, of probleemgevallen met je doornemen die je in de praktijk ongetwijfeld zult  tegenkomen. 

Ook dan neem je jouw eigen producten en  model mee en kun je onder het toeziend oog van een docent oefenen, tijdens een trainingsdag. (A.u.b. aanmelden). Voor alle nagelproblemen en/ of adviezen kunt u dagelijks bij NAIL PLAZA terecht. Wij zullen je zo goed mogelijk met raad en daad terzijde staan.

 

Waarom je voor Nail Plaza kiest?

Nog even de voordelen op een rijtje gezet als je voor NAIL PLAZA kiest:

Er is voor het volgen van een opleiding géén vooropleiding nodig

Ons opleidingsprogramma is zo samengesteld dat er met elk niveau met een (vervolg-)opleiding kan beginnen

Alle modules bevatten een gedeelte theorie en een gedeelte praktijk

De modules worden afgesloten met een certificaat

Je volgt de opleiding in jouw eigen regio, dus kortere reistijden

Wij zijn gevestigd in het Noordoosten van Nederland

Het is een praktijkgerichte opleiding die na afronding direct toepasbaar is

De groepen worden klein gehouden, waardoor je verzekerd bent van optimale aandacht

De diverse opleidingen en cursussen op nagelgebied worden verzorgd door vakbekwame docenten

Omdat NAIL PLAZA hoge eisen aan haar producten stelt,

worden nieuwe producten eerst zorgvuldig en kritisch getest voordat ze in het assortiment worden opgeno­men

Het assortiment bestaat uit de beste producten onder de naam Dynamic Nail Systems®,

zorgvuldig geselecteerd voor gebruik tijdens de opleidingen en cursussen.