Nagelstudio

NP flowers dark fingers

NAIL PLAZA is al sinds 1995 een professionele Allround Nagelstudio, voor iedereen die mooie, welverzorgde handen en nagels wil. Een zeer belangrijk kenmerk van onze  nagelstudio is de professionaliteit en de no-nonsense aanpak. Binnen jouw verwachtingen en wensen, krijgt je van ons eerlijke en heldere adviezen. 

Bij NAIL PLAZA werken wij met verschillende nagelstyling applicatie technieken. Wij volgen de nieuwste technieken, actuele trends en producten op de voet. Naast de welbekende verlengingen met Gel en Acryl (kunstnagels) kun je ook terecht voor het verstevigen van de natuurlijke nagels en nail-art versieringen.

Voor wie écht geen kunstnagels wil, zijn er nog genoeg andere opties voor het verkrijgen van mooie en verzorgde handen en nagels, bijvoorbeeld een heerlijke ontspannen manicure- en of paraffine behandeling. Je kunt ook kiezen om jouw nagels te lakken met nagellak (klassieke lak) naar wens, of te gaan voor een Gelpolish behandeling. 

Nagelbijters (of andere problemen met de nagels) zijn ook van harte welkom in onze salon. Samen  en in overleg met jou, zoeken wij naar de beste oplossing voor jou en werken toe naar een bevredigend resultaat.

Voor de prijs zit je bij NAIL PLAZA ook goed. Wij hanteren scherpe tarieven en bieden de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Heb je nog vragen of wensen? Wacht niet langer en neem contact op. Wij helpen en informeren je graag!

Annuleren afspraak:

Afspraak dient minimaal 24 uur van te voren geannuleerd te worden. 

Indien de afspraak te laat wordt geannuleerd, zal 50% van de gereserveerde behandeling in rekening worden gebracht.

Wij verzoeken u de behandeling telefonisch te annuleren: 0523 612 501

Ook nagelbijters kunnen door ons voorzien worden van prachtige nagels