ALLROUND NAGELSTYLING

Module: Allround Nagelstyling- 16 dagen

De 16-daagse Allround Cursus is onze meest verkochte cursus en is nu daarom voordeliger in prijs. Na een succesvolle afronding van deze Module mag u zich terecht Allround Nagelstyliste noemen. Op de lange termijn is deze cursus uw sleutel tot succes; het is bedoeld voor degenen die professioneel aan de slag willen. Deze module bevat een extra gratis oefendag waarin u een dag praktijkervaring opdoet in onze Nagelstudio. Bij deze module krijgt u een aantal cursuspakketten. Deze pakketten zijn een samenstelling van de professionele acryl-, gel-, manicure-, en het werkmaterialenpakket.  Wanneer u de Allround cursus heeft doorlopen zult u in staat zijn elke klant te helpen, of het nu gaat om verlenging, versteviging, reparatie of verzorging. Uit ervaring blijkt dat cursisten nog voor de afronding van de opleiding, het cursusgeld reeds hebben terugverdiend.Redenen genoeg om voor deze Allround module te kiezen. De Allround cursus kan alleen in combinatie met het Allround cursuspakket. Het Allround pakket is een compleet pakket, u heeft dus geen werkmaterialenpakket nodig.

Heeft u interesse in het volgen van deze cursus? Neem voor meer informatie gerust contact op met Nail Plaza.

 

ACRYL BASIS

Module: Acryl Basis – 6 dagen

De Acryl modellage is in Nederland waarschijnlijk de meest toegepaste methode van nagelverlenging en verstevigingen. Bij deze techniek wordt speciale acrylvloeistof ook wel liquid genoemd in de juiste verhouding met acrylpoeder vermengd, waarna het op de nagels wordt aangebracht; de hechting is perfect. Door het gebruik van de kwaliteitsproducten van Nail Plaza kunnen de kunstnagels zeer dun opgebracht worden, zonder aan sterkte in te boeten. De acrylnagels zijn na modellage niet van echt te onderscheiden, zien er zeer natuurlijk uit en zijn geschikt voor elk type nagel (ook zeer geschikt voor de nagelbijter). De nagels kunnen in elke gewenste vorm of lengte worden gemaakt en behoeven niet gelakt te worden. Mocht u ze desondanks toch willen lakken, is het raadzaam een goede basecoat te gebruiken. Uiteraard kunt u ook kiezen voor de French manicure look (nagel met witte rand). De acrylpoeders zijn in de kleuren clear (helder), wit , extra wit, roze en extra roze te verkrijgen. Het gebruik van de blauwe acrylvloeistof voorkomt het vergelen van de nagels. U leert op professionele wijze met acrylproducten te werken.

Heeft u al eerder de losse module Gel bij ons gevolgd en besluit u op een later tijdstip weer een losse module te volgen dan heeft u het werkmaterialenpakket al in bezit. Deze hoeft u dan niet nogmaals aan te schaffen.

Bij de losse modules ACRYL Basis heeft u naast het cursuspakket ook het werkmaterialen pakket nodig.

 

GEL BASIS

Module Gel Basis – 6 dagen

Gel is een geliefde methode om de natuurlijke nagel te verlengen of te verstevigen. De nagels kenmerken zich door een naturel look, zijn niet van echt te onderscheiden en behoeven niet gelakt te worden. Gel is uitstekend toepasbaar bij personen die niet tegen acryl kunnen of daar allergisch voor zijn. Gelnagels zijn zeer flexibel en sterk. Het product is vrijwel geurloos en zuurvrij. De gebruikte UV- Gel is een doorzichtige kunststof laag die op de nagels wordt aangebracht. De nagels krijgen daarna de kans tot de gewenste lengte uit te groeien. De UV- Gel wordt uitgehard onder een UV lamp; uw favoriete nagellak blijft ook op deze versteviging perfect zitten. De UV-Gel methode dankt haar naam aan de speciale UV lampen (bulbs) die gebruikt worden. Het UV licht van de lampen zorgt voor het uitharden van de gel. Het modelleren met UV- Gel vereist een speciale techniek en is een belangrijk onderdeel van de cursus.

Heeft u al eerder de losse module  ACRYL bij ons gevolgd en besluit u op een later tijdstip weer een losse module te volgen dan heeft u het werkmaterialenpakket al in bezit. Deze hoeft u dan niet nogmaals aan te schaffen.

Bij de losse modules GEL Basis heeft u naast het cursuspakket ook het werkmaterialen pakket nodig.