behandelingen

 

  • Kunstnagels (Gel/Acryl)Kunstnagels zijn een perfecte oplossing voor nagelbijter of broze nagels. Uw nagels worden verlengt en daarna verstevigd met acryl, gel of een ander systeem naar keuze. Nail Plaza heeft een eigen assortiment professionele producten, waar in de salon mee gewerkt wordt. Na de behandeling hebben uw nagels een natuurlijke uitstraling. De nagels zijn sterk en blijven gemiddeld 3 weken mooi.Ook bij deze nagelbehandeling kunt u kiezen uit verschillende kleuren, waaronder de populaire French manicure look.
  • Nagelversteviging Nagelversteviging is een prima oplossing wanneer u geen verlenging wenst. Uw natuurlijke nagels worden verstevigd en zien er zeer verzorgd uit.
  • Handverzorging Je handen gebruik je de hele dag door. Ongemerkt worden ze constant blootgesteld aan allerlei (schoonmaak) producten, die de huid uitdrogen, beschadigen en irriteren. Daarom is het van belang je handen extra goed te verzorgen om ze mooi, soepel en gezond en te houden. Bij extra droge handen adviseren wij daarom ook een paraffine behandeling. Vooral tijdens de koude maanden is het een weldaad voor je handen. Na iedere keer dat je de handen wast, je handen insmeren met een verzorgende handcreme.
  • Manicures Wil je geen kunstnagels en toch mooie verzorgde nagels? Dan is een manicure geknipt voor jou! De nagels worden tot in de puntjes verzorgd. Je nagels worden gevijld, verzorgd en gepolijst. Je kunt ook voor een lak kiezen. Hierin heb je veel keuze. Je kunt kiezen voor een natural look, kleurlak of een gelpolish in iedere gewenste kleur.
  • Gel Polish Gel Polish (gel lak) is één van de vele nieuwe ontwikkelingen op het gebied nagellakken. Gel Polish is een combinatie van nagellak en gel dat op de natuurlijke nagel wordt aangebracht. Het verstevigd de nagel en blijft 2-3 weken mooi. Gel Polish hardt uit onder de UV lamp en heeft een krasvrije toplaag in hoogglans. Het grote voordeel van Gel Polish is dat je niet meer bang hoeft te zijn voor smeren en beschadigen, want na uitharding in de lamp zijn de nagels ‘ready to GO’. Gel Polish is een absolute must have voor iedere vrouw!
  • Nail-Art Nail-Art is de kunst van het versieren en mooier maken van je nagels. Nagels kun je versieren met verschillende materialen. Voor iedere gelegenheid, bijvoorbeeld een feestje, bruiloft en voor de feestdagen, kun je weer een andere bijpassende versiering op je nagels laten aanbrengen.Je kunt je nagels laten versieren op heel veel verschillende manieren. Laat je nagels verschillende kleuren geven met nagellak en stickers, laat fijne beschilderingen in de vorm van bloemetjes of strepen maken, of laat strass steentjes, glitter en gekleurde gel gebruiken. Er zijn zoveel mogelijkheden.

 

Ook nagelbijters kunnen door ons voorzien worden van prachtige nagels.