Opleidingen

Wij leiden u op tot professioneel nagelstyliste

Cursuslocatie is in Dedemsvaart.
De cursusdagen zijn Maandag en Woensdag.

Op deze dagen heeft u de keuze om een
dag- of avondopleiding te volgen.

Dagopleidingen : 09:30-12:30 uur
Avondopleidingen: 19:00-22:00 uur.

U heeft één keer per week les.

Cursusaanbod

» Allround – 15 dagenAcryl

» Basis – 6 dagen

» Gel Basis – 6 dagen

» Manicure – 2 dagenNailart – 1 dag 

» BIJSCHOLING/ Trainingsdag – 1 dag

» WORKSHOPS v.a. – 1 dag

 

U kunt kiezen uit een breed scala op maat gesneden cursussen voor elk wat wils. Met uitzondering van uw eerste lesdag heeft u voor alle overige lesdagen een model nodig. Voor het volgen van een nagelcursus bij Nail Plaza heeft u géén vooropleiding nodig. U kunt altijd instromen daar er op persoonlijke basis les gegeven wordt, d.w.z. dat u op elk gewenst moment kunt beginnen. Natuurlijk kan het voorkomen dat de groep van uw keuze vol zit. In dat geval zoeken wij samen – in overleg met u – naar een andere geschikte mogelijkheid.

Kijk hieronder voor uitgebreide informatie over onze opleidingen 

» Allround

De 15-daagse Allround Cursus is onze meest verkochte cursus en is nu daarom voordeliger in prijs. Na een succesvolle afronding van deze Module mag u zich terecht Allround Nagelstyliste noemen. Op de lange termijn is deze cursus uw sleutel tot succes; het is bedoeld voor degenen die professioneel aan de slag willen. Deze module bevat een extra gratis oefendag waarin u een dag praktijkervaring opdoet in onze Nagelstudio. Wanneer u de Allround cursus heeft doorlopen zult u in staat zijn elke klant te helpen, of het nu gaat om verlenging, versteviging, reparatie of verzorging. Uit ervaring blijkt dat cursisten nog voor de afronding van de opleiding, het cursusgeld reeds hebben terugverdiend. Als u voor deze module kiest en het volledige cursusbedrag in één keer voldoet, krijgt u van ons nog een extra korting van € 75,00. Het pakket dat u voor deze cursus nodig heeft bestaat uit een samenstelling van de professionele acryl-, gel-, manicure- , en het werkmaterialenpakket. Het manicurepakket hoeft u bij de Allround module niet meer aan te schaffen, wat alweer een extra voordeel oplevert. Redenen genoeg om voor deze Allround module te kiezen.

De Allround cursus kan alleen in combinatie met het Allround cursuspakket. Het Allround pakket is een compleet pakket, u heeft dus geen werkmaterialenpakket nodig. Let op!!! De prijs van de verschillende opleidingen is hierin niet inbegrepen. Voor een totale prijsopgave, neem contact op met Nail Plaza. Heeft u interesse in het volgen van een cursus en wilt u meer informatie en prijsopgave van de diverse cursussen stuur dan een email naar Nail Plaza.

» Gel basis

Gel is een geliefde methode om de natuurlijke nagel te verlengen of te verstevigen. De nagels kenmerken zich door een naturel look, zijn niet van echt te onderscheiden en behoeven niet gelakt te worden.
Gel is uitstekend toepasbaar bij personen die niet tegen acryl kunnen of daar allergisch voor zijn.
zijn zeer flexibel en sterk. Het product is vrijwel geurloos en zuurvrij. De gebruikte UV- Gel is een doorzichtige kunststof laag die op de nagels wordt aangebracht. De nagels krijgen daarna de kans tot de gewenste lengte uit te groeien. De UV- Gel wordt uitgehard onder een UV lamp; uw favoriete nagellak blijft ook op deze versteviging perfect zitten. De UV-Gel methode dankt haar naam aan de speciale UV lampen (bulbs) die gebruikt worden. Het UV licht van de lampen zorgt voor het uitharden van de gel. Het modelleren met UV- Gel vereist een speciale techniek en is een belangrijk onderdeel van de cursus.

Heeft u al eerder de losse module  ACRYL bij ons gevolgd en besluit u op een later tijdstip weer een losse module te volgen dan heeft u het werkmaterialenpakket al in bezit. Deze hoeft u dan niet nogmaals aan te schaffen.

Bij de losse modules GEL Basis heeft u naast het cursuspakket ook het werkmaterialen pakket nodig.

 

» Acryl Basis

De Acryl modellage is in Nederland waarschijnlijk de meest toegepaste methode van nagelverlenging en verstevigingen. Bij deze techniek wordt speciale acrylvloeistof ook wel liquid genoemd in de juiste verhouding met acrylpoeder vermengd, waarna het op de nagels wordt aangebracht; de hechting is perfect. Door het gebruik van de kwaliteitsproducten van Nail Plaza kunnen de kunstnagels zeer dun opgebracht worden, zonder aan sterkte in te boeten. De acrylnagels zijn na modellage niet van echt te onderscheiden, zien er zeer natuurlijk uit en zijn geschikt voor elk type nagel (ook zeer geschikt voor de nagelbijter). De nagels kunnen in elke gewenste vorm of lengte worden gemaakt en behoeven niet gelakt te worden. Mocht u ze desondanks toch willen lakken, is het raadzaam een goede basecoat te gebruiken. Uiteraard kunt u ook kiezen voor de French manicure look (nagel met witte rand). De acrylpoeders zijn in de kleuren clear (helder), wit , extra wit, roze en extra roze te verkrijgen. Het gebruik van de blauwe acrylvloeistof voorkomt het vergelen van de nagels.
U leert op professionele wijze met acrylproducten te werken.
Heeft u al eerder de losse module Gel bij ons gevolgd en besluit u op een later tijdstip weer een losse module te volgen dan heeft u het werkmaterialenpakket al in bezit. Deze hoeft u dan niet nogmaals aan te schaffen.
Bij de losse modules ACRYL Basis heeft u naast het cursuspakket ook het werkmaterialen pakket nodig.

» Manicure

Een onmisbare cursus voor elke styliste die ook voor zichzelf mooie verzorgde nagels en handen wilt. Een manicure behandeling is eenvoudig bij uzelf verrichten. Uw handen zijn tenslotte uw visitekaartje.
Tijdens de cursus komen diverse onderwerpen aan bod. We behandelen algemene kennis van hand- en nagelopbouw en de verzorging. U leert stap voor stap een manicure behandeling uit te voeren en we behandelen een hand- en onderarmmassage. Het onderdeel Manicure hoort standaard bij de allround specialisten module.

» WORKSHOPS v.a. – 1 dag

Bij de losse modules ACRYL Basis en GEL Basis heeft u naast het cursuspakket ook het werkmaterialen pakket nodig. Heeft u al eerder een losse module Acryl of Gel bij ons gevolgd en besluit u op een later tijdstip weer een losse module te volgen dan heeft u het werkmaterialenpakket al in bezit. Deze hoeft u dan niet nogmaals aan te schaffen.

 

Naast alle boven genoemde opleidingen, bieden wij ook de volgende modules aan:

» Nailart- 1 dag

» BIJSCHOLING/ Trainingsdag – 1 dag

 

NAIL PLAZA heeft een eigen geregistreerd merk genaamd Dynamic Nail Systems.

  Dynamic